موسسه تکفیری موسوم به "مرکز راهبردی دیده بان" بانک خبرهای غیردقیق و نادرست است.
درعین حال از روی ناشیگری، اطلاعات صحیح نسبت به راهکارهای خود را لو میدهد!!
محمدجواد محرابی رئیس باند تکفیری های جمع شده در موسسه بدنام موسوم به "مرکز ادیان و فرق درقم" پرده از استراتژی و راهکارهای این نهاد فتنه برانگیز و انحرافی بر علیه درویشی و تصوف به کنار میزند

اما نگاهی به کلیت اظهاراتش - درمصاحبه ای که خودش با خودش بطور یک تنه انجام داده(!!) و در سایت کذایی "دیده بان" منتشر کرده(!!)- نشانگر آن است که منابع اطلاعرسانی و خبرچینی این دستگاه های عریض و طویل و پرهزینه به اصطلاح "دیده بانی"(!!) چقدر باسمه ای هستند و در حال رصد فضاهای وهمی از روزنه وافورهایشان میباشند. این مجموعه به اصطلاح اخبار و اطلاعات بیان شده توسط سایت دیده بان به نقل از آقای جوادمحرابی تکفیری بقدری مضحک و بیمغز و بدورازواقعیت است که فقط میتواند توسط "ازما بهتران" یا به قول خود این آقایان از طریق "سپاه نامرئی جنیان" به ایشان رسیده باشد که درباره این منابع مجهول فقط باید گفت: یلقون السمع و اکثرهم کاذبون
به هرحال این عناوین دهان پرکن برای خالی کردن بیت المال و بالاکشیدن حقوق مردم به بهانه ستیزه و دشمنی با مکتب درویشی و تصوف است. اما بهتربود این آقایان افسران جنگ نَرم دوسه تِرم اکابر میگذراندند و ضعف دستور زبان فارسی خودرا رفع و رجوع میکردند!!
با این حال، اگرچه اطلاعات آقای جوادمحرابی تکفیری که در اثنای اظهاراتش بیان شده سراسر مجعول و نادرست است( انقدر کذب که حتی نیاز به تکذیب هم ندارد!!)، اما از این که پرده از استراتژی دم و دستگاه تکفیری ها برعلیه مکتب تصوف و درویشی بکنار میزند، و راهکارهای خود را بیرون میریزد، باید به او و امثال او گفت "ایوالله"!
سه شنبه، 19 شهریور 1392 ساعت 08:03
- بررسی رفتار عوامل و نفوذیهای استعمار در فرقه ضاله دراویش گنابادی در گفت و گو با حجتالاسلام جوادمحرابی؛
این مهرههای خردهپای استعمار...!
دیدهبان: در کنفرانسي که در بنياد نيکسون برگزار شد يکي از تحليل گران غربي به نام استوان شوارتز چنين تحليلي ارائه داد: «يکي از چيزهايي که به غرب کمک مي کند تا در برابر اسلام موفق باشند کمک به بازگشت تصوف به اين جوامع است که به عنوان جايگزين و رقيبي براي اسلام راديکال به شمار مي رود، جناب شوارتز چنين ادامه مي دهد: پلوراليسم و ميانه روي تصوف چه بسا نقش تعيين کننده اي در دوره گذار جهان اسلام داشته باشد».
گفتگو با حجتالاسلام جواد محرابی، کارشناس ارشد فرق انحرافی و مدیر مؤسسه فرق و ادیان قم در گفتگو با گروه مطالعاتی ادیان و فرق موسسه راهبردیدیدهبان به افشای چهره برخی مهرههای این فرقه پرداخت که از نظر میگذرد.

لقمه شیرین فرقه دستساز و بی در و پیکر تصوف، آنقدری برای غربیها شیرین و گوارا هست که هنوز هم حاضر باشند بر روی آن سرمایهگذاری کنند تا از قِبَل این بده بستانها، تشکیکی در اسلام واقعی ایجاد کنند و تعدادی هر چند اندک از ساده لوحان این طرف را به اردوگاه کفر و ننگ بکشانند. چندی پیش در کنفرانسي که در «بنياد نيکسون» برگزار شد، يکي از تحليلگران غربي به نام «استوان شوارتز» تحليلي با این مضمون ارائه کرد «يکي از چيزهايي که به غرب کمک ميکند تا در برابر اسلام موفق باشند، کمک به بازگشت تصوف به اين جوامع است که به عنوان جايگزين و رقيبي براي اسلام راديکال به شمار ميرود. پلوراليسم و ميانهروي تصوف چه بسا نقش تعيين کنندهاي در دوره گذار جهان اسلام داشته باشد». و این همان سیاست دولتمردان بریتانیا است که اگر چه در سالهای دور، استعمار کهن را به نام خود ثبت نمودند اما فریبکاریهای امروز و استعمار نوین و فرهنگی را نیز امروز به نام خود تولید کردند تا واقعاً برازنده روباه پیر سیاست باشند... .
حجتالاسلام جواد محرابی، کارشناس ارشد فرق انحرافی و مدیر مؤسسه فرق و ادیان قم در گفتگو با اشارت، به افشاي چهره برخي مهرههاي اين فرقه پرداخت كه از نظر ميگذرد.
حجتالاسلام جواد محرابی، کارشناس ارشد فرق انحرافی و مدیر مؤسسه فرق و ادیان قم در گفتگو با اشارت، به افشاي چهره برخي مهرههاي اين فرقه پرداخت كه از نظر ميگذرد.
دیده بان: اين مصطفي آزمایش كه از وي به عنوان سخنگوي دراويش گنابادي نام برده ميشود چطور چهرهاي است؟
او از شخصیتهای اصلی و کلیدی محسوب نمیشود، بلکه از پادوهای اين فرقه به حساب میآید و بیشتر به خاطر فعالیتهای ضدنظام و تلاشهاي فرقهای توانست جایگاه خود را به سخنگوی فرقه دراویش گنابادی ارتقاء دهد.
دیده بان:علت تمايل وي به دراويش گنابادي چه بود؟
خانواده او از همان ابتدا گرایشات سنتی درویشی داشتند. در دوران دانشجوئی این گرایشات بیشتر شد و او توانست ظرفیت بیشتری را برای سرسپردگي در فرقه پیدا کند. البته پدر او هم از دراویش گنابادی بود که گرایشات مذهبی ضعیفی داشت. اين مهره دراويش، بعدها به دلیل رفاقتهای بیشتری که با شهرام پازوکی داشت، در سال های 69-70 وارد تشکیلات فرقه شد. البته او تا قبل از اين هيچ سابقهاي از گرايش به دراويش گنابادي نداشت. تا پيش از آن هم بیشتر وقت خود را در فصلنامه عرفان ایران که توسط شهرام پازوکی و آقای تابنده – قطب دراويش گنابادي– بنا شده بود و نيز حضور در انتشارات حقيقت سپري ميكرد.
اشاره كرديد به اينكه این تمایل به دراویش گنابادی در خانواده آزمایش هم وجود داشت... .
بله. آزمایشها 3 برادرند. یکی از آنها درویش و استاد دانشگاه تهران است، اما خيلي وارد فاز دراويش گنابادي نشده. یکی دیگر از برادرانش از کمونیستهای چریکی بود که در دور دوم حمله به آمل و در درگیری های بین سالهای 58-59 کشته شد. مصطفی هم برادر کوچک است. خانواده او تمايلات درويشي داشتند اما اين تمايل زياد نبود. همسر و دختر وي نيز هیچ گرایشی به دراويش ندارند و در حال حاضر نيز در فرانسه به سر ميبرند. بطور كلي در این خانواده کسی که بیشترین پادوئی دراویش گنابادی را انجام می دهد همین آقای آزمایش است.
دیده بان:اختلافي كه به تازگي در فرقه دراويش گنابادي ايجاد شده و قطب فرقه اعلام كرده ما سخنگو نداريم از كجا نشئت ميگيرد؟
در اصل آزمايش سخنگوي خودخوانده فرقه بود، اما بعد از مدتي پذيرفته شد. او از ماجرای خانقاه قم خود را در رسانههای ماهوارهای مطرح نمود و با همان مصاحبهها بهعنوان سخنگوی نورعلی تابنده شناخته شد. در مورد ديگر فعاليتهاي او هم بايد گفت، او دستیاری دارد بنام لاله که مدیر اجرائی انتشارات حقیقت است و کارش جمعآوری اطلاعات برای مصطفی آزمايش است، به گونهاي كه بعد از جمعآوري، اطلاعات را براي آزمايش ايميل ميكرد. در حقيقت «نصرالله لاله» از عناصری بود که خانواده منافقین را تحت پوشش قرار میداد. او 2 سال قبل به جرم پارهاي اقدامات عليه امنيت ملي و نفاق بازداشت شد. لاله راننده و منشی آقای تابنده هم هست و برای این که پوشش اطلاعاتی خود را برای ارتباط با تابنده حفظ کند از عنوان لاله استفاده میکند. اما در مورد اختلافات اخیر که در رسانههای دراویش مشاهده کردید، بايد عنوان كنم ورود بیش از حد آزمایش به جریانهای سیاسی و پیوست به اپوزیسیون خارج از کشور مورد پسند تابنده نبود و قطب دراويش وقتي ديد آزمایش فضا را خیلی سیاسی کرده و با حمايت از سران فرقه و ورود به تنشها، درگیریهای جدی با نظام پيدا كرده، اوضاع را نامساعد ديد، به ويژه كه اين رويه با ادعا و شعارهای آنها (صلح کل و عدم دخالت در سیاست) سازگاری نداشت و آزمایش، فرقه را با هزینههای زیادی روبرو کرده بود. ضمن اينكه ارتباط با اپوزیسیون و عوامل خارجی و منافقین و بهائیان توسط آزمايش، فرصت مناسبی برای تابنده ايجاد كرد تا خود را از تبليغ گستردهاي كه آزمايش به نفع خود از آن بهرهبرداري كرده بود، نجات بدهد و اين مهره را از بدنه دراويش جدا كند. اين بود که در پیام عید خود بصورت مکتوب و سخنرانی در میان افراد فرقه رسماً اعلام كرد دراویش گنابادی سخنگو ندارند.
دیده بان:جریان اعتصاب غذای برخی از دراویش در زندان اوین به چه شکل بود؟
ببينيد! من تا حدودي با اين برخورد نصفه و نيمه با عناصر فتنه مخالفم. دستگاه قضا آنها را بازداشت ميكند اما ارتباطات آنها با بيرون از زندان قطع نمیشود و آنها به راحتی دقیقه به دقیقه از درون سلول نامه و بیانیه میدهند و اطلاعات درون فرقه را مخابره میکنند، ضمن اينكه وكلاي آنها هم کنترل نمیشوند و حتی زمانی که فشارشان بر نظام و حکومت زياد ميشود، در پارهاي موارد كوتاه ميآييم! اگر ابراهیم فیروزی مسیحیت را بخواهم مثال بزنم، وی تاكنون چندین بار به جرم تبشیر و برهم زدن امنیت ملی و ارتباط با خارج از کشور دستگیر شده و حکم وي هم اعدام بوده، اما توبه كرد و بعد از 10 ماه حبس تعلیقی آزاد شد. دقیقاً یک روز بعد از آزادی یکی از بچهها با وي تماس گرفت و گفت کتاب مقدس میخواهم و او گفت من دیگر در اين وادي نيستم، توبه کرده و كنار کشیدهام. اما فردای همان روز از یک خط تلفن عمومی تماس گرفت و گفت و پس از عذرخواهي اعلام كرد تلفنش كنترل ميشده، بعد درخواست آدرس كرد تا کتاب مقدس را بفرستد. خيلي از اين موارد هست كه ما با ملايمت و رأفت برخورد ميكنيم و آنها هم سوء استفاده ميكنند.
دیده بان: اين ضرر و زيان كه شما بطور تلويحي به آن اشاره كرديد، چه موارد ديگري ميتواند باشد؟
در حال حاضر حدود 12-13 نفر از دراویشی که در بازداشت به سر میبرند حدود یک سال و نیم است که حکمی برایشان صادر نشده، فرد خاطی که دستگیر میشود 2-3 ماه بعد در دستگاه قضا محاکمه و حکمش صادر میشود و پرونده را جمع بندی میکنند. حال ما این افراد را 2 سال نگه می داریم. شما ببینید همین دو نفر درویشی که اعتصاب غذا کردند تمام دنیا را علیه ما بسیج کردهاند! حالا خروجی آن چی میشود؟ الان هم کوتاه آمدیم و آنها را از یک بند به بند دیگری فرستادیم، این اشکال در کار قوه قضائیه است.
دیده بان: راه حل به نظر شما چيست؟
در این خصوص نیاز به یک قاضی ویژه داریم که پروندههای فرقهای را به آن بسپاریم. بعضی از قاضیها حتی نمیدانند ساز و کار برخی از این فرقهها چیست؟ نگرانی که دارم این است که سایر فرقهها از این فرصت استفاده کنند. بهائیان زیادی را تا به حال گرفتهاند، آنها هم تا الان از این کارها نکردهاند اما قدرت تبلیغ بینالمللی بهائیان خیلی بیشتر است و اگر آنها هم یاد بگیرند و وارد اعتصابهای مشابه اين موارد شوند، به نظرم خيلي جالب نيست.
دیده بان: دراویش گنابادی در انتخابات گذشته ریاستجمهوری از چه شخصی حمایت کردند و عملکرد آنها در فتنه 88 چگونه بود؟
آنها در انتخابات گذشته متفاوت عمل کردند، قطب و بزرگان فرقه علاقهشان به آقای کروبی بود و این به دلیل ارتباط دیرینه کروبی با تشکیلات فرقه بود و دلیل دیگر آن روحیه ساختارشکنانه کروبی بود و میدانستند کروبی برای بدست آوردن کرسی ریاست جمهوری و به خاطر آراء دست به هر کاری میزند، به همين خاطر بر روي او سرمایه گذاری کردند و از سوی دیگر سران فرقه که به هر نحوی میخواستند از تشکیلات شکسته خورده خود نجات پیدا کنند بدنه فرقه را به سمت موسوی هدایت کردند. اما در انتخابات 24 خرداد هم آنها بطور مشخص از كسي حمايت نكردند، اما خيلي طرفدار حضور آقاي هاشمي بودند. آنها قبل از انتخابات نيم نگاهي هم به مشايي داشتند كه تيرشان به سنگ خورد و مشايي ردصلاحيت شد.
دیده بان: حالا فكر ميكنيد موضع گيريها در مقابل فرقههايي از اين دست چگونه بايد باشد؟
در برابر فرقهها باید راهبردهای متفاوتی را تعریف کنیم. یکی اینکه بدنه فرقه را با شبهات علمی درگیرکنیم، دوم اینکه سران فرقه را با یک جنگ تمام عیار روبرو کنیم. باید فعالتر از امروز باشيم و بتوانیم فضا را مدیریت کنیم و کمکم وارد حوزه تعامل و جذب تکنفری از افراد درون فرقه شویم. اینها آدمها را یکییکی جذب کردند و بردند! ما این کارها را نکردیم و میخواهیم یکدفعه و مثلاً با نگارش مقاله آنها را جذب كنيم! این امر وظیفه طلبهها و غیرطلبههایی است که در شبکههای اجتماعی و موسسهها مشغول به تبلیغ هستند. باید بحثهای علمی را هم قویتر کنیم و شبهات اصلی و ساختاری به اینها وارد کنیم، باید نقاط ضعف اینها را بحث کنیم و آنها را به چالش بکشیم. دروایش گنابادی از طرح مسئله شجرهنامه و کرسینامه ولایتشان بسیار نگران هستند، این کرسینامه دچار پارادوکس است و در کرسینامه شاه نعمتاللهولی جز امام علی (ع) امامی نیست و در سلسلهها شجره فرق می کند و اینها نکاتی قابل تأمل است. باید روی نقاط ضعف و شکنندهشان دست گذاشت و از طریق علمی و منطقی آنها را به چالش کشید
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر